Group HR Generalist till Helsingborg

Nu söker Diab en driven HR generalist till kontoret i Helsingborg och är du rätt person så har du en spännande resa framför dig. 

Group HR är idag två personer som driver och utvecklar globala HR-processer och projekt. I detta arbete samarbetar vi med och stöttar de lokala HR-teamen på våra produktionsanläggningar. Dessutom stöttar vi våra supportfunktioner (R&D, IT, ekonomi mfl) och lokala säljteam med olika HR-frågor.

Fokusområden är kompetensutveckling, rekrytering, HR-administration och löner och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Kompetensutveckling: Du utvecklar och administrerar vår plattform för e-learning. Du är även ett stöd i arbetet kring planering och genomförande av kompetensutvecklingsprogram  och olika projekt.
  • Rekrytering: Du håller i hela rekryteringsprocessen i samarbete med ansvarig chef. Från annonsering, urval, personlighetsbedömning, intervjuer och slutligen kontraktsskrivning.
  • HR-Administration: Du uppdaterar och utvecklar policys, organisationsscheman, presentationer, checklistor m.m.
  • Lön och förmåner: Du deltar i lönekartläggning, supportar chefer under den årliga lönerevisionen och uppdaterar och analyserar lönestatistik. 

 

I denna roll rapporterar du till Executive VP HR som är placerad i Helsingborg.

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi ser att du har en kandidatexamen eller motsvarande inom personalområdet och har arbetat några år med HR-relaterade områden såsom kompetensutveckling, förmåner och rekrytering. Har du erfarenheter från en internationell miljö är det meriterande och du måste kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i Excel, Word och Power Point.

Som person har du en positiv attityd och är driven och kreativ, hittar nya möjligheter och kommer med idéer. Eftersom vi samarbetar med många olika kulturer är det viktigt att du är prestigelös och ödmjuk. Du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt både till utmaningar och rutinarbete. 

Du är duktig på att samarbeta, och du är lyhörd och förändringsbenägen.

Du är strukturerad och noggrann men har också förmågan att improvisera och snabbt hitta lösningar vid behov. Du vågar utmana och stå på dig och ta ställning i viktiga frågor.

 

Ansökan  

I denna rekrytering har Diab valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig  rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se 

Sista ansökningsdag är 2021-09-30. (Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut). 

Ansökan görs här på SJR's webbsida.

 

WeChat