Diab söker industrielektriker/ underhållstekniker

Trivs du i en roll med många kontaktytor och gillar löpande underhåll, teknisk problemlösning, förbättringsarbete och reparation? Här får du möjlighet att jobba i team och utvecklas i rollen som industrielektriker/underhållstekniker.

Som industrielektriker/underhållstekniker ingår du i underhållsavdelningen som idag består av ett team på 10 medarbetare. Du arbetar i nära samarbete med produktionen, främst med att säkerställa driftsäkerheten på produktionsutrustning genom akuta och förebyggande underhåll. Du kommer du att arbeta med att skapa driftsäkerhet i vår anläggning tillsammans med operatörer och övrig underhållspersonal. Underhållet ska till stora delar planeras men det uppstår dagligen oförutsedda situationer som du får hitta lösningar till. I tjänsten ingår även beredskapstjänst. Skiftgång kan komma att förekomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Utvecklar och förbättrar det förebyggande underhålletför att skapa driftsäkerhet
  • Ta fram teknisk dokumentation såsom instruktioner och felsökningsträd
  • Planering och utförande av förebyggande- och avhjälpande underhåll
  • Felsökning och problemlösning
  • Uppföljning och analys

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teoretisk kompetens minst motsvarande gymnasieskolans El/automationsprogram. Du har 3–5 års erfarenhet av arbete som industrielektriker/underhållstekniker samt kunskap inom el, automation, hydraulik och PLC-programmering. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom el-, styr- och reglersystem samt automation och felsökning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande med Allmän Behörighet Lågspänning (ABL).

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är en serviceinriktad och strukturerad problemlösare med en analytisk förmåga. Du är handlingskraftig med ett stort driv och engagemang och får saker att hända. Det är viktigt att du är självgående, har en god prioriteringsförmåga och kan fatta snabba operativa beslut. Vi ser gärna att du har ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot dina kollegor och att du gillar att komma med egna idéer och förslag kring förbättringsprocesser.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete i ett internationellt företag med goda utvecklings-möjligheter och arbete i olika projekt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, subventionerad lunch och kollektivavtal.

Ytterligare information och kontaktinformation

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %, provanställning på 6 mån kan komma att tillämpas, tillträde snarast. Tjänsten är placerad i Laholm. Du får inte vara astmatisk eller allergisk mot isocyanater.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta, Niklas Ekroth, teknisk chef på telefon: 0768-828896

Ansök på länken här senast den 13 juni 2021. Urvalet sker löpande och annonsen kan därför stängas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan
!

WeChat