Diab växer och söker underhållstekniker

Trivs du i en roll med många kontaktytor och gillar löpande underhåll, teknisk problemlösning, förbättringsarbete och reparation? Här får du möjlighet att jobba i team och utvecklas i rollen som underhållstekniker.

 Som underhållstekniker ingår du i underhållsavdelningen som idag består av 10 medarbetare. Du arbetar i nära samarbete med produk­tionen, främst med att säkerställa driftsäkerheten på produktions­utrustning genom akuta och förebyggande underhåll. Du kommer du att arbeta med att skapa driftsäkerhet i vår anläggning tillsammans med operatörer och övrig underhållspersonal. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och arbetet sker på 2-skift med helg. Underhållet ska till stora delar planeras men det uppstår dagligen oförutsedda situationer som du får hitta lösningar till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Felsökning och problemlösning
  • Avhjälpande och förebyggande underhållsarbete
  • Skapa driftsäkerhet i vår anläggning
  • Förbättringar på maskinutrustning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teoretisk kompetens minst motsvarande gymnasieskolans industritekniska program med inriktning driftsäkerhet och underhåll. Du har 3–5 års erfarenhet av arbete som underhållstekniker samt kunskap exempelvis inom hydraulik och svets. Det är meriterande om du har erfarenhet av el, automation och styr- och reglersystem. Du har goda kunskaper i Officepaketet och kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är en serviceinriktad och strukturerad problemlösare med en analytisk förmåga. Du är handlingskraftig med ett stort driv och engagemang och får saker att hända. Det är viktigt att du är självgående, har en god prioriteringsförmåga och kan fatta snabba operativa beslut. Vi ser gärna att du har ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot dina kollegor och att du gillar att komma med egna idéer och förslag kring förbättringsprocesser.

 Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett internationellt företag. Delaktighet är viktigt för oss och du kommer att få möjlighet att arbeta i olika typer av projekt. Vi är en arbetsplats som fokuserar på det positiva och ser möjligheter istället för problem. Du blir del i ett team där man har en direkt och öppen kommunikation och du får möjlighet att ta initiativ och delta med en positiv attityd.

Ytterligare information och kontaktinformation

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %, provanställning på 6 mån kan komma att tillämpas, tillträde snarast. Tjänsten är placerad i Laholm. Du får inte vara astmatisk eller allergisk mot isocyanater. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta, Niklas Ekroth, teknisk chef på telefon: 0768-828896

Välkommen med din ansökan till: hr@se.diabgroup.com, senast den 13 juni 2021.
Urvalet sker löpande och annonsen kan därför stängas innan sista ansökningsdag. Märk ansökan underhållstekniker. 

Välkommen med din ansökan
!

WeChat