;
 

Sommarjobba hos oss på Diab!

Vad väntar du på? Bli en del av Diab du också!

Vi söker flera sommarvikarier till vår produktion, vi har tjänster som operatör, CNC-operatör och truckförare!

Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med härliga kollegor! Tjänsterna är fördelade över flera avdelningar inom vår produktionssite i Laholm och uppgifterna varierar från tillverkningsprocess till bearbetning, hantering och lagerhållning av våra strukturella kärnmaterial. Vi har flera skiftgångar och arbetstiden styrs utifrån vilken avdelning som just du ska arbeta på.

Vad du behöver kunna
Vi söker dig som är minst 18 år gammal, som har flytande språk- och skrivkunskaper i svenska, god datorvana samt har AM eller B körkort. Meriterande är om du även har erfarenhet av industriarbete samt truckkort och körvana för ledstaplare eller motviktstruck (A2, B1).

Vem du är
Vi söker dig som är flexibel, noggrann och ansvarsfull. Du har ett starkt driv och lätt för att lära dig nya uppgifter! Du har en positiv attityd och trivs i att vara en del av teamet - självklart har du en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter rätt inställning och personlighet!

Du får inte vara astmatisk eller allergisk mot isocyanater.

Vad gör du i Sommar - med logga.JPG

Om oss
Diab AB är sedan 70 år tillbaka världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial åt bland annat vindkraft, marin, industri, flygplanstillverkning och transportsektorn. Hos oss kommer du att bli en viktig del av ett team med branschledande kunskap och starkt engagemang för att göra våra kunders produkter mer konkurrenskraftiga och hållbara. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete i ett internationellt företag. Vi är en arbetsplats som präglas av engagemang och delaktighet, där var och en av oss är med och bidrar. Vi värdesätter en direkt och öppen kommunikation och lägger stort fokus på att skapa en trivsam arbetsmiljö!

Information och ansökan
Vi söker flera sommarvikarier för sommarperioden jun-augusti 2023 med en sysselsättningsgrad på 100% och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna är tidsbegränsade men med goda möjligheter till förlängd anställning efter sommarperioden.

Alla tjänster är placerade i Laholm med flera olika typer av skiftgång. Arbetstidsförläggningen varierar beroende på vilken avdelning som du kommer arbeta på, aktuella skiftgångar för sommarjobben är dagtid, 2-skift eller 5-skift.

Du får inte vara astmatisk eller allergisk mot isocyanater.

Ansök senast 31 maj.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med en av våra bemanningspartners, Jobandtalent, det är därför Jobandtalent som kommer att kontakta dig om söker våra sommarjobb. Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Jobandtalents Accout Specialister:
Alexandra Eriksson på alexandra.eriksson@jobandtalent.com, 073-687 94 90 eller Sandra Lindulf på sandra.lindulf@jobandtalent.com, 073-389 87 99


Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

Skicka in din ansökan

Location: Laholm, Sweden

Department: Produktion

Role: Operatör


Laholm, Sweden


WeChat