;
 

Spontanansökan Diab Laholm

Är du intresserad av att arbeta hos oss på Diab i Laholm men ser inga lediga tjänster som passar din profil? Skicka en spontanansökan och låt oss veta att du är intresserad!

Tjänster hos Diab Laholm
Till vår produktion har vi tjänster så som maskinoperatör, CNC-operatör och truckförare med flera! Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med härliga kollegor! För våra tjänster i produktionen spänner uppgifterna över allt från tillverkningsprocessen till bearbetning av våra strukturella kärnmaterial och internlogistik. Vi tillämpar flera typer av skiftgång och arbetstiden styrs utifrån vilken avdelning som just du ska arbeta på.

Är du intresserad av att arbeta inom andra områden än inom just produktion så har vi flera andra funktioner inom exempelvis Underhåll, El, Fastighet, Labb, Teknik, Kvalitet, Logistik, IT, Ekonomi, HR med flera!

Samlingsbild.JPG

Vad du behöver kunna
För att arbeta i vår produktion krävs att du är minst 18 år gammal, har flytande språk- och skrivkunskaper i svenska, god datorvana och B-körkort. Meriterande är om du har erfarenhet av likvärdigt arbete sedan tidigare.

Beroende på vilken tjänst du söker så kan följande saker vara värdefullt:

  • Truckkort för ledstaplare och motvikt (A2, B1) samt truckvana.
  • CNC-utbildning och erfarenhet
  • Erfarenhet av processindustri
  • Ett stort teknikintresse

För övriga tjänster gäller att du har en kvalificerad utbildning och gärna erfarenhet av arbetet.

Vem du är
Oavsett vilken tjänst du söker hos oss så värdesätter vi att du är flexibel, noggrann och ansvarsfull. Du har ett starkt driv och lätt för att lära dig nya uppgifter. Du har en positiv attityd och trivs i att vara en del av teamet - Självklart har du också en god samarbets- och kommunikationsförmåga!

Ska du arbeta ute i våra produktionslokaler får inte vara astmatisk eller allergisk mot isocyanater. Vi genomför medicinska kontroller innan eventuell anställning. 

Om oss
Diab AB är sedan 70 år tillbaka världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av högteknologiska kärnmaterial åt bland annat vindkraft, marin, industri, flygplanstillverkning och transportsektorn. Hos oss kommer du att bli en viktig del av ett team med branschledande kunskap och starkt engagemang för att göra våra kunders produkter mer konkurrenskraftiga och hållbara.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete i ett internationellt företag. Vi är en arbetsplats som präglas av engagemang och delaktighet, där var och en av oss är med och bidrar. Vi värdesätter en direkt och öppen kommunikation och lägger stort fokus på att skapa en trivsam arbetsmiljö!

Information och ansökan
Alla tjänster är placerade i Laholm med flera olika typer av skiftgång, arbetstidsförläggningen varierar beroende på vilken tjänst och avdelning som du söker dig till. Till vissa tjänster samarbetar vi med våra bemanningsföretag så du kan komma att bli kontaktad av någon av dessa i samband med att du skickat in din ansökan till oss!

Du får inte vara astmatisk eller allergisk mot isocyanater.

Vi svarar vanligtvis inom 2 veckor.

Välkommen med din spontanansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

Skicka in din ansökan

Location: Laholm, Sweden


Laholm, Sweden


WeChat